A MonoArabica Guatemala hangsúlyosan édes kávé, először csokoládés jegyekkel melyet kacéran követ a karamell, citrusok és méz.
Alcsoport | kávé |
Típus | szemes |
Ízesített kávé | Nem |
A MonoArabica Guatemala hangsúlyosan édes kávé, először csokoládés jegyekkel melyet kacéran követ a karamell, citrusok és méz.
A MonoArabica Guatemala hangsúlyosan édes kávé, először csokoládés jegyekkel melyet kacéran követ a karamell, citrusok és méz.
Alcsoport | kávé |
Típus | szemes |
Ízesített kávé | Nem |
Mokka kávé: Az illy klasszikus 100 % Arabica, normál pörkölésű darált kávékeveréke Mokka – kotyogó – kávéfőzőkhöz. A kávé darálásának finomságát a kotyogókhoz igazították.
Sötét pörkölésű eszpresszó. Az erősebb ízű illy eszpresszo intenzív, markáns, testesebb érzetű kávé, melyben kakaó, pirított aromák olvadnak karamell nyomokba.
22 ml-es főzésére ideális.
Koffeintartalma kevesebb mint 1.5 %.
A MonoArabica Brazíliát intenzív aroma, mégis lágy testesség, bársonyos csokoládé íz jellemzi.
„A Mennyei” Mövenpick kávé a legendás svájci prémium aromával, 100% Arabica szemekből.
Ajánlott géptípus: filteres kávéfőzők. Kotyogós kávéfőzőkben csak laza tömörítéssel javasolt.
Egyedülálló módon, manufakturális körülmények között, „langyos” pörköléssel nyitják meg a dél-amerikai arabica kávé pórusait.
Egy nap pihentetés után a kávészemeket kis adagokban mogyoróaromába forgatják, hogy a kávészemek nyitott pórusai szivacsként szívják magukba a mogyoró ízét.
Kiszerelés: 125g
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó Bio-Fairtrade minősítésű pörkölt szemes kávé, 100% Arabica kávészemekből.
Kizárólag a legjobb hegyi ültetvényekről származó nyerskávéból készül, majd különleges eljárással, enyhén pörkölik.
Café créme és hosszú kávé készítésére a legalkalmasabb.
Ajánlott géptípus: automata kávéfőzők, főzése alacsony hőfokon javasolt.
Az espressohoz, feketekávéhoz olaszosan pörkölik ezt a kávékeveréket.
Elkészítéséhez csak csúcsminőségű, kézzel szedett és többször átválogatott,
úgynevezett „mikroültetvény-kávékat” használnak. Az ízek, mint egy
remek cuvée borban, lágyan házasodnak össze csokoládés, kesernyés és
krémes espressová. Kiválóan alkalmas automata kávéfőző gépekbe.
Élénk, testes, igazi olasz, íz élmény. Testes és kiegyensúlyozott aroma, az igazi olasz eszpresszó intenzitásával. Kivételes gondossággal válogatott arabica és robuszta kávékeverék.
Kitűnő választás automata kávéfőző gépekhez is.
Élénk, testes, igazi olasz, íz élmény. Testes és kiegyensúlyozott aroma, az igazi olasz eszpresszó intenzitásával.
Kivételes gondossággal válogatott arabica és robuszta kávékeverék.
Kitűnő választás automata kávéfőző gépekhez is.
A dohány-kávé Nicaragua fűszeres, füstös, latin ízeit csempészi irodájába, otthonába.
A közép-amerikai országban a dohányleveleket lédús almareszelékbe áztatják, amiből egynapos pihentetés után krémes esszenciát főznek.
A kávészemeket ebbe a sűrű krémbe forgatják bele, hogy minden egyes szem átvegye az egzotikus dohányízt és a különleges illatot.
Kiszerelés: 125g
A Cafe Frei pörkölőmestere egy Hollandiában tanult eljárást fejlesztett tovább úgy, hogy a nyelvünkön a modern kávékultúra az egykori budavári csokoládé-manufaktúrák kifinomultságával találkozhasson. Frissen őrölve és lefőzve ezekből a kávészemekből folyékony, forró desszert készíthető. Otthon a csészénkben a magyarok régi kedvence gőzölög majd „kávéformában”! Konyakba áztatott meggy, mandulás fekete-csokoládéba zárva.
A Douwe Egberts Paloma erős ízű Robusta kávék felhasználásával készült.
Ennek megfelelően az ebből készült kávé erőteljesebb, és határozottabb ízű. Az alkalmazott egyedi receptúra és a különleges pörkölési eljárás garantálja a magas koffeintartalmat és az erőteljes, telt ízt.
1000 g-os kiszerelésben kapható szemeskávé.
Get access to your Orders, Wishlist and Recommendations.
Bevásárló kosár üres!