Arabica es robusta szemekből készült, erősen pörkölt, fűszeres kávé.
Ajánlott géptípus: BIALETTI es egyéb kotyogós kávéfőzők
Alcsoport | kávé |
Típus | őrölt |
Ízesített kávé | Nem |
Arabica es robusta szemekből készült, erősen pörkölt, fűszeres kávé.
Ajánlott géptípus: BIALETTI es egyéb kotyogós kávéfőzők
Arabica es robusta szemekből készült, erősen pörkölt, fűszeres kávé.
Ajánlott géptípus: BIALETTI es egyéb kotyogós kávéfőzők
Alcsoport | kávé |
Típus | őrölt |
Ízesített kávé | Nem |
Élénk, testes, igazi olasz, íz élmény. Testes és kiegyensúlyozott aroma, az igazi olasz eszpresszó intenzitásával.
Kivételes gondossággal válogatott arabica és robuszta kávékeverék.
Kitűnő választás automata kávéfőző gépekhez is.
Egyedülálló módon, manufakturális körülmények között, „langyos” pörköléssel nyitják meg a dél-amerikai arabica kávé pórusait.
Egy nap pihentetés után a kávészemeket kis adagokban mogyoróaromába forgatják, hogy a kávészemek nyitott pórusai szivacsként szívják magukba a mogyoró ízét.
Kiszerelés: 125g
Intenzív kávé közepes pörkölésű kávészemekből a lendületes ízek kedvelőinek. Izgalmas ízvilágú kávé, mely középbarna pörkölésével és intenzív ízével minden alkalommal képes más arcát mutatni. Ez a karakteresen keserű és enyhén fűszeres jegyekben gazdag kávé meghozza a lendületet mindennapokba és feltölt új energiával. Ideális választás egy finom eszpresszó elkészítéséhez.
A legfinomabb gourmet minőségű, döntően Arabica kávészemekből készülő kávé, fűszeres és telített aromával.
Kiválóan alkalmas espresso, cappuccino és latte kávék készítésére.
Ajánlott géptípus: automata kávéfőzők.
A színtiszta japán csokoládé házassága a tokiói
cukrászdák kedvenc málnaízével. A csokiszakértők
ma már nem a franciákat, hanem sokkal inkább
a japánokat tartják a kifinomult csokoládékultúra
nagyköveteinek.
A japán édesség-iránytűt követve tokiói csokoládé- és sűrű málnaaromába forgatják ezt a japán kávékülönlegességet.
Kiszerelés: 125g
Mokka kávé: Az illy klasszikus 100 % Arabica, normál pörkölésű darált kávékeveréke Mokka – kotyogó – kávéfőzőkhöz. A kávé darálásának finomságát a kotyogókhoz igazították.
A MonoArabica Brazíliát intenzív aroma, mégis lágy testesség, bársonyos csokoládé íz jellemzi.
Cappuccinokhoz és hosszú tejeskávékhoz pörkölték ezt
a különleges kávét, amelyben a legjobb kézzel szedett és
többször átválogatott ültetvénykávék lágy harmóniába simulnak.
A kávémester citrusos arabica kávékat házasított össze, hosszan
és enyhén pörkölik, hogy az édeskés tejjel tökéletes párost
alkosson. Kitűnő választás automata kávéfőző gépekhez.
A dohány-kávé Nicaragua fűszeres, füstös, latin ízeit csempészi irodájába, otthonába.
A közép-amerikai országban a dohányleveleket lédús almareszelékbe áztatják, amiből egynapos pihentetés után krémes esszenciát főznek.
A kávészemeket ebbe a sűrű krémbe forgatják bele, hogy minden egyes szem átvegye az egzotikus dohányízt és a különleges illatot.
Kiszerelés: 125g
Normál pörkölésű espresszó.
A best seller: kiegyensúlyozott, lágy ízű, karamell, csokoládé, pirított és könnyű virágos jegyekkel.
30 ml-es eszpresszo főzéshez ideális.
Koffeintartalma 1.5% alatt.
Az amerikai kávékonyha sláger-receptje. A vanilia ízű kávékat Miamiban fahéjjal és szerecsendióval készítik, hogy az ital ne legyen émelygősen édes. Eredetileg a Miami Beachen áttelelő argentin és brazil elit kedvence volt ez a recept, de most már az amerikaiak is szeretik. Annyit változtattak csak rajta, hogy ők a vaníliát nem utólag öntik a kávba, hanem hogy sokkal tisztább legyen az íze, már pörköléskor felviszik a kávészemekre.
Erőteljes, intenzíven testes aromájú kávékeverék. A magas robuszta tartalmának és a tradicionális olasz pörkölésnek köszönheti édeskés, karamellás utóízét és krémben kiemelkedően gazdag jellegét. Kitűnő választás automata kávéfőző gépekhez is.
Korábbi elnevezése: Break Rosso
Get access to your Orders, Wishlist and Recommendations.
Bevásárló kosár üres!