Arabica es robusta szemekből készült, erősen pörkölt, fűszeres kávé.
Ajánlott géptípus: BIALETTI es egyéb kotyogós kávéfőzők
| Alcsoport | kávé |
| Típus | őrölt |
| Ízesített kávé | Nem |
Arabica es robusta szemekből készült, erősen pörkölt, fűszeres kávé.
Ajánlott géptípus: BIALETTI es egyéb kotyogós kávéfőzők
Arabica es robusta szemekből készült, erősen pörkölt, fűszeres kávé.
Ajánlott géptípus: BIALETTI es egyéb kotyogós kávéfőzők
| Alcsoport | kávé |
| Típus | őrölt |
| Ízesített kávé | Nem |
Egyedülálló módon, manufakturális körülmények között, „langyos” pörköléssel nyitják meg a dél-amerikai arabica kávé pórusait.
Egy nap pihentetés után a kávészemeket kis adagokban mogyoróaromába forgatják, hogy a kávészemek nyitott pórusai szivacsként szívják magukba a mogyoró ízét.
Kiszerelés: 125g
100% Arabica szemekből, enyhe pörköléssel készülő kávé, finom középbarna krémet és teljes íz hatást ad. Café créme és hosszú kávé készítésére a legalkalmasabb.
Ajánlott géptípus: automata kávéfőzők, főzése alacsony hőfokon javasolt.
A Cafe Frei pörkölőmestere egy Hollandiában tanult eljárást fejlesztett tovább úgy, hogy a nyelvünkön a modern kávékultúra az egykori budavári csokoládé-manufaktúrák kifinomultságával találkozhasson. Frissen őrölve és lefőzve ezekből a kávészemekből folyékony, forró desszert készíthető. Otthon a csészénkben a magyarok régi kedvence gőzölög majd „kávéformában”! Konyakba áztatott meggy, mandulás fekete-csokoládéba zárva.
A MonoArabica Brazíliát intenzív aroma, mégis lágy testesség, bársonyos csokoládé íz jellemzi.
A brandy a hollandok találmánya, mert a bornak adó- elkerülési szempontból ők „gyújtottak először alá”. Lepárolták, hogy csökkentsék a mennyiségét, és így kevesebb legyen az adó. Égetett bor, hollandul brandewijn lett belőle, vagyis brandy. Később már nem csak szőlőborból készült brandy, hanem a távol-keleti gyarmatokon narancsból is. Hogy szebb legyen a színe, és persze jobb az íze, a hollandok karamellát adtak hozzá. Ők voltak Európa vezető kávékereskedői, így érthető, hogy végül a tejeskávéjukkal is összeházasították.
Arabica és Robusta szemekből készülő, kissé fűszeresebb aromájú kávé.
Ajánlott géptípus: Bialetti és egyéb kotyogós kávéfőzők.
A Lavazza olasz kávéspecialitását az intenzív, testes olasz presszókávé kedvelőinek ajánljuk.
A Lavazza származási helyükön szelektált kiváló minőségű arabica és robuszta kávékból készíti ezt a kávékeveréket.
A legapróbb részletekre kiterjedő figyelem garantálja a csészékbe kerülő kávé állandó prémium minőségét.
A Lavazza ezt a kávékeveréket kifejezetten automata és vending készülékekhez fejlesztette ki: a kávé megőrzi kiváló érzékszervi tulajdonságait egészen az elkészítés pillanatáig, még akkor is, ha hosszabb ideig marad a szemes kávé tartályban.
Az eredmény egy intenzív aromájú kávékeverék, gazdag krémmel és kellemes pirított aromajegyekkel a legjobb afrikai, ázsiai és dél-amerikai termőterületekről.
Az erősebb ízű illy eszpresszó intenzív, markáns, testesebb érzetű kávé, melyben kakaó, pirítós aromák olvadnak karamell nyomokba.
22 ml-es főzésre ideális.
Koffeintartalma kevesebb mint 1.5 %.
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó Bio-Fairtrade minősítésű pörkölt szemes kávé, 100% Arabica kávészemekből.
Kizárólag a legjobb hegyi ültetvényekről származó nyerskávéból készül, majd különleges eljárással, enyhén pörkölik.
Café créme és hosszú kávé készítésére a legalkalmasabb.
Ajánlott géptípus: automata kávéfőzők, főzése alacsony hőfokon javasolt.
Intenzív kávé közepes pörkölésű kávészemekből a lendületes ízek kedvelőinek. Izgalmas ízvilágú kávé, mely középbarna pörkölésével és intenzív ízével minden alkalommal képes más arcát mutatni. Ez a karakteresen keserű és enyhén fűszeres jegyekben gazdag kávé meghozza a lendületet mindennapokba és feltölt új energiával. Ideális választás egy finom eszpresszó elkészítéséhez.
A Lavazza olasz kávéspecialitását a tradicionális olasz presszókávé kedvelőinek ajánljuk.
A Lavazza származási helyükön szelektált kiváló minőségű kávékból készíti kávékeverékeit.
A legapróbb részletekre kiterjedő figyelem garantálja a csészékbe kerülő kávé állandó prémium minőségét.
A Lavazza ezt a kávét kifejezetten automata és vending készülékekhez fejlesztette ki: a kávé tovább megőrzi kiváló tulajdonságait, még akkor is, ha hosszabb ideig marad a szemes kávé tartályban.
Az eredmény egy karakteresen erős ízvilágú kávé, gazdag crémával, utóízében étcsokoládés jegyekkel.
A színtiszta japán csokoládé házassága a tokiói
cukrászdák kedvenc málnaízével. A csokiszakértők
ma már nem a franciákat, hanem sokkal inkább
a japánokat tartják a kifinomult csokoládékultúra
nagyköveteinek.
A japán édesség-iránytűt követve tokiói csokoládé- és sűrű málnaaromába forgatják ezt a japán kávékülönlegességet.
Kiszerelés: 125g
Get access to your Orders, Wishlist and Recommendations.
Bevásárló kosár üres!
