„A Mennyei” Mövenpick kávé a legendás svájci prémium aromával, 100% Arabica szemekből.
Ajánlott géptípus: filteres kávéfőzők. Kotyogós kávéfőzőkben csak laza tömörítéssel javasolt.
Alcsoport | kávé |
Típus | őrölt |
Ízesített kávé | Nem |
„A Mennyei” Mövenpick kávé a legendás svájci prémium aromával, 100% Arabica szemekből.
Ajánlott géptípus: filteres kávéfőzők. Kotyogós kávéfőzőkben csak laza tömörítéssel javasolt.
„A Mennyei” Mövenpick kávé a legendás svájci prémium aromával, 100% Arabica szemekből.
Ajánlott géptípus: filteres kávéfőzők. Kotyogós kávéfőzőkben csak laza tömörítéssel javasolt.
Alcsoport | kávé |
Típus | őrölt |
Ízesített kávé | Nem |
A Douwe Egberts Paloma erős ízű Robusta kávék felhasználásával készült.
Ennek megfelelően az ebből készült kávé erőteljesebb, és határozottabb ízű. Az alkalmazott egyedi receptúra és a különleges pörkölési eljárás garantálja a magas koffeintartalmat és az erőteljes, telt ízt.
1000 g-os kiszerelésben kapható szemeskávé.
Tradicionális, klasszikusan intenzív aromájú kávé különlegesség. A jellegzetes olasz pörköléssel, arabica és robuszta összetétellel az olasz kávéra jellemző különleges illat és karakteres aroma érezhető.
Őrlés finomsága ideális a mokka kávéfőzőkhöz.
Erőteljes, intenzíven testes aromájú kávékeverék. A magas robuszta tartalmának és a tradicionális olasz pörkölésnek köszönheti édeskés, karamellás utóízét és krémben kiemelkedően gazdag jellegét. Kitűnő választás automata kávéfőző gépekhez is.
Korábbi elnevezése: Break Rosso
A Cafe Frei pörkölőmestere egy Hollandiában tanult eljárást fejlesztett tovább úgy, hogy a nyelvünkön a modern kávékultúra az egykori budavári csokoládé-manufaktúrák kifinomultságával találkozhasson. Frissen őrölve és lefőzve ezekből a kávészemekből folyékony, forró desszert készíthető. Otthon a csészénkben a magyarok régi kedvence gőzölög majd „kávéformában”! Konyakba áztatott meggy, mandulás fekete-csokoládéba zárva.
Normál pörkölésű espresszó.
A best seller: kiegyensúlyozott, lágy ízű, karamell, csokoládé, pirított és könnyű virágos jegyekkel.
30 ml-es eszpresszo főzéshez ideális.
Koffeintartalma 1.5% alatt.
A MonoArabica Guatemala hangsúlyosan édes kávé, először csokoládés jegyekkel melyet kacéran követ a karamell, citrusok és méz.
A Lavazza olasz kávéspecialitását az intenzív, testes olasz presszókávé kedvelőinek ajánljuk.
A Lavazza származási helyükön szelektált kiváló minőségű arabica és robuszta kávékból készíti ezt a kávékeveréket.
A legapróbb részletekre kiterjedő figyelem garantálja a csészékbe kerülő kávé állandó prémium minőségét.
A Lavazza ezt a kávékeveréket kifejezetten automata és vending készülékekhez fejlesztette ki: a kávé megőrzi kiváló érzékszervi tulajdonságait egészen az elkészítés pillanatáig, még akkor is, ha hosszabb ideig marad a szemes kávé tartályban.
Az eredmény egy intenzív aromájú kávékeverék, gazdag krémmel és kellemes pirított aromajegyekkel a legjobb afrikai, ázsiai és dél-amerikai termőterületekről.
Íz gazdag és harmonikusan testes kávéspecialitás.
Aromája kiegyensúlyozott és hosszan tartó melyben a pirított magvas, mogyorós jegyek szépen felismerhetők.
A kíméletes olasz pörkölésnek és az ideális arabica – robuszta összetételnek köszönhetően kivételesen gazdag íz világgal rendelkezik.
Kitűnő választás automata kávéfőző gépekhez is.
A színtiszta japán csokoládé házassága a tokiói
cukrászdák kedvenc málnaízével. A csokiszakértők
ma már nem a franciákat, hanem sokkal inkább
a japánokat tartják a kifinomult csokoládékultúra
nagyköveteinek.
A japán édesség-iránytűt követve tokiói csokoládé- és sűrű málnaaromába forgatják ezt a japán kávékülönlegességet.
Kiszerelés: 125g
A dohány-kávé Nicaragua fűszeres, füstös, latin ízeit csempészi irodájába, otthonába.
A közép-amerikai országban a dohányleveleket lédús almareszelékbe áztatják, amiből egynapos pihentetés után krémes esszenciát főznek.
A kávészemeket ebbe a sűrű krémbe forgatják bele, hogy minden egyes szem átvegye az egzotikus dohányízt és a különleges illatot.
Kiszerelés: 125g
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó Bio-Fairtrade minősítésű pörkölt szemes kávé, 100% Arabica kávészemekből.
Kizárólag a legjobb hegyi ültetvényekről származó nyerskávéból készül, majd különleges eljárással, enyhén pörkölik.
Café créme és hosszú kávé készítésére a legalkalmasabb.
Ajánlott géptípus: automata kávéfőzők, főzése alacsony hőfokon javasolt.
Sötét pörkölésű eszpresszó. Az erősebb ízű illy eszpresszo intenzív, markáns, testesebb érzetű kávé, melyben kakaó, pirított aromák olvadnak karamell nyomokba.
22 ml-es főzésére ideális.
Koffeintartalma kevesebb mint 1.5 %.
Get access to your Orders, Wishlist and Recommendations.
Bevásárló kosár üres!