Kiváló minőségű szemes kávé, kávékedvelőknek.
Erős, aromás íz. Finom és krémes kávé.
Nettó tömeg: 500 g
Karton kiszerelés: 12 db/karton
| Alcsoport | kávé |
| Típus | szemes |
| Ízesített kávé | Nem |
Kiváló minőségű szemes kávé, kávékedvelőknek.
Erős, aromás íz. Finom és krémes kávé.
Nettó tömeg: 500 g
Karton kiszerelés: 12 db/karton
Kiváló minőségű szemes kávé, kávékedvelőknek.
Erős, aromás íz. Finom és krémes kávé.
Nettó tömeg: 500 g
Karton kiszerelés: 12 db/karton
| Alcsoport | kávé |
| Típus | szemes |
| Ízesített kávé | Nem |
Ez a trópusi koffeinmentes kávé nem kémiai úton, hanem szinte
„természetesen” koffeinmentes. Kis ültetvényeken alacsony
koffeintartalmú cserjéken termesztik, szüreteléskor azonnal vízbe
áztatják és „kimossák”, utána magozzák és végül két hétig szárítják.
A CAFE FREI hosszan, 25 percig pörköli, így a maradék koffein
is távozik belőle. Automata kávéfőző gépekhez is ajánljuk.
Krémesen lágy és finoman testes kávéspecialitás. Aromája kiegyensúlyozott és hosszantartó, melyben a pirított magvas, mogyorós jegyek szépen felismerhetők. A kíméletes olasz pörkölésnek és az ideális arabica robuszta összetételnek köszönhetően, kivételesen gazdag íz világgal rendelkezik.
Őrlés finomsága ideális a karos vízpumpás presszó kávéfőző gépekhez.
Az amerikai kávékonyha sláger-receptje. A vanilia ízű kávékat Miamiban fahéjjal és szerecsendióval készítik, hogy az ital ne legyen émelygősen édes. Eredetileg a Miami Beachen áttelelő argentin és brazil elit kedvence volt ez a recept, de most már az amerikaiak is szeretik. Annyit változtattak csak rajta, hogy ők a vaníliát nem utólag öntik a kávba, hanem hogy sokkal tisztább legyen az íze, már pörköléskor felviszik a kávészemekre.
A MonoArabica Brazíliát intenzív aroma, mégis lágy testesség, bársonyos csokoládé íz jellemzi.
Arabica és Robusta szemekből készülő, kissé fűszeresebb aromájú kávé.
Ajánlott géptípus: Bialetti és egyéb kotyogós kávéfőzők.
A színtiszta japán csokoládé házassága a tokiói
cukrászdák kedvenc málnaízével. A csokiszakértők
ma már nem a franciákat, hanem sokkal inkább
a japánokat tartják a kifinomult csokoládékultúra
nagyköveteinek.
A japán édesség-iránytűt követve tokiói csokoládé- és sűrű málnaaromába forgatják ezt a japán kávékülönlegességet.
Kiszerelés: 125g
Egyedülálló módon, manufakturális körülmények között, „langyos” pörköléssel nyitják meg a dél-amerikai arabica kávé pórusait.
Egy nap pihentetés után a kávészemeket kis adagokban mogyoróaromába forgatják, hogy a kávészemek nyitott pórusai szivacsként szívják magukba a mogyoró ízét.
Kiszerelés: 125g
A Cafe Frei pörkölőmestere egy Hollandiában tanult eljárást fejlesztett tovább úgy, hogy a nyelvünkön a modern kávékultúra az egykori budavári csokoládé-manufaktúrák kifinomultságával találkozhasson. Frissen őrölve és lefőzve ezekből a kávészemekből folyékony, forró desszert készíthető. Otthon a csészénkben a magyarok régi kedvence gőzölög majd „kávéformában”! Konyakba áztatott meggy, mandulás fekete-csokoládéba zárva.
Erőteljes, intenzíven testes aromájú kávékeverék. A magas robuszta tartalmának és a tradicionális olasz pörkölésnek köszönheti édeskés, karamellás utóízét és krémben kiemelkedően gazdag jellegét. Kitűnő választás automata kávéfőző gépekhez is.
Korábbi elnevezése: Break Rosso
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó Bio-Fairtrade minősítésű pörkölt szemes kávé, 100% Arabica kávészemekből.
Kizárólag a legjobb hegyi ültetvényekről származó nyerskávéból készül, majd különleges eljárással, enyhén pörkölik.
Café créme és hosszú kávé készítésére a legalkalmasabb.
Ajánlott géptípus: automata kávéfőzők, főzése alacsony hőfokon javasolt.
100% Arabica szemekből, enyhe pörköléssel készülő kávé, finom középbarna krémet és teljes íz hatást ad. Café créme és hosszú kávé készítésére a legalkalmasabb.
Ajánlott géptípus: automata kávéfőzők, főzése alacsony hőfokon javasolt.
A Lavazza olasz kávéspecialitását az intenzív, testes olasz presszókávé kedvelőinek ajánljuk.
A Lavazza származási helyükön szelektált kiváló minőségű arabica és robuszta kávékból készíti ezt a kávékeveréket.
A legapróbb részletekre kiterjedő figyelem garantálja a csészékbe kerülő kávé állandó prémium minőségét.
A Lavazza ezt a kávékeveréket kifejezetten automata és vending készülékekhez fejlesztette ki: a kávé megőrzi kiváló érzékszervi tulajdonságait egészen az elkészítés pillanatáig, még akkor is, ha hosszabb ideig marad a szemes kávé tartályban.
Az eredmény egy intenzív aromájú kávékeverék, gazdag krémmel és kellemes pirított aromajegyekkel a legjobb afrikai, ázsiai és dél-amerikai termőterületekről.
Get access to your Orders, Wishlist and Recommendations.
Bevásárló kosár üres!
