Tesztüzem - csak meghatározott vásárlók rendelését teljesítjük

Mandula, 70 g, MOGYI, sós

Készleten
Főbb jellemzők:

A mandula az egyik legfinomabb dióféle. Az olajos magvak között a második legmagasabb fehérjetartalommal rendelkezik, mely alkalmassá teszi akár a vegetáriánus, akár a hagyományos étkezésben az ételek aminosav tartalmának kiegészítésére. Kiemelendő továbbá értékes rostanyag, és esszenciális zsírsav tartalma.

Cikkszám: KHE099 Kategória:
Leírás

A mandula az egyik legfinomabb dióféle. Az olajos magvak között a második legmagasabb fehérjetartalommal rendelkezik, mely alkalmassá teszi akár a vegetáriánus, akár a hagyományos étkezésben az ételek aminosav tartalmának kiegészítésére. Kiemelendő továbbá értékes rostanyag, és esszenciális zsírsav tartalma.

Alcsoport magvak és aszalványok
Lapozzunk Felső
Közel
Közel

Kosárba

Közel

Bevásárló kosár üres!

Továbbra Is Vásárolni