‘- markáns arabica robuszta keverék
– kiváló minőségű kávé
– eredeti velencei pörkölés
– erős, aromás íz
Nettó tömeg: 250 g
Kiszerelés: 12 db/karton
Alcsoport | kávé |
Típus | őrölt |
Ízesített kávé | Nem |
‘- markáns arabica robuszta keverék
– kiváló minőségű kávé
– eredeti velencei pörkölés
– erős, aromás íz
Nettó tömeg: 250 g
Kiszerelés: 12 db/karton
‘- markáns arabica robuszta keverék
– kiváló minőségű kávé
– eredeti velencei pörkölés
– erős, aromás íz
Nettó tömeg: 250 g
Kiszerelés: 12 db/karton
Alcsoport | kávé |
Típus | őrölt |
Ízesített kávé | Nem |
Arabica és Robusta szemekből készülő, kissé fűszeresebb aromájú kávé.
Ajánlott géptípus: Bialetti és egyéb kotyogós kávéfőzők.
Intenzív kávé közepes pörkölésű kávészemekből a lendületes ízek kedvelőinek. Izgalmas ízvilágú kávé, mely középbarna pörkölésével és intenzív ízével minden alkalommal képes más arcát mutatni. Ez a karakteresen keserű és enyhén fűszeres jegyekben gazdag kávé meghozza a lendületet mindennapokba és feltölt új energiával. Ideális választás egy finom eszpresszó elkészítéséhez.
A Lavazza olasz kávéspecialitását az intenzív, testes olasz presszókávé kedvelőinek ajánljuk.
A Lavazza származási helyükön szelektált kiváló minőségű arabica és robuszta kávékból készíti ezt a kávékeveréket.
A legapróbb részletekre kiterjedő figyelem garantálja a csészékbe kerülő kávé állandó prémium minőségét.
A Lavazza ezt a kávékeveréket kifejezetten automata és vending készülékekhez fejlesztette ki: a kávé megőrzi kiváló érzékszervi tulajdonságait egészen az elkészítés pillanatáig, még akkor is, ha hosszabb ideig marad a szemes kávé tartályban.
Az eredmény egy intenzív aromájú kávékeverék, gazdag krémmel és kellemes pirított aromajegyekkel a legjobb afrikai, ázsiai és dél-amerikai termőterületekről.
Az erősebb ízű illy eszpresszó intenzív, markáns, testesebb érzetű kávé, melyben kakaó, pirítós aromák olvadnak karamell nyomokba.
22 ml-es főzésre ideális.
Koffeintartalma kevesebb mint 1.5 %.
Ez a trópusi koffeinmentes kávé nem kémiai úton, hanem szinte
„természetesen” koffeinmentes. Kis ültetvényeken alacsony
koffeintartalmú cserjéken termesztik, szüreteléskor azonnal vízbe
áztatják és „kimossák”, utána magozzák és végül két hétig szárítják.
A CAFE FREI hosszan, 25 percig pörköli, így a maradék koffein
is távozik belőle. Automata kávéfőző gépekhez is ajánljuk.
Az espressohoz, feketekávéhoz olaszosan pörkölik ezt a kávékeveréket.
Elkészítéséhez csak csúcsminőségű, kézzel szedett és többször átválogatott,
úgynevezett „mikroültetvény-kávékat” használnak. Az ízek, mint egy
remek cuvée borban, lágyan házasodnak össze csokoládés, kesernyés és
krémes espressová. Kiválóan alkalmas automata kávéfőző gépekbe.
Sötét pörkölésű eszpresszó. Az erősebb ízű illy eszpresszo intenzív, markáns, testesebb érzetű kávé, melyben kakaó, pirított aromák olvadnak karamell nyomokba.
22 ml-es főzésére ideális.
Koffeintartalma kevesebb mint 1.5 %.
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó Bio-Fairtrade minősítésű pörkölt szemes kávé, 100% Arabica kávészemekből.
Kizárólag a legjobb hegyi ültetvényekről származó nyerskávéból készül, majd különleges eljárással, enyhén pörkölik.
Café créme és hosszú kávé készítésére a legalkalmasabb.
Ajánlott géptípus: automata kávéfőzők, főzése alacsony hőfokon javasolt.
Krémesen lágy és finoman testes kávéspecialitás. Aromája kiegyensúlyozott és hosszantartó, melyben a pirított magvas, mogyorós jegyek szépen felismerhetők. A kíméletes olasz pörkölésnek és az ideális arabica robuszta összetételnek köszönhetően, kivételesen gazdag íz világgal rendelkezik.
Őrlés finomsága ideális a karos vízpumpás presszó kávéfőző gépekhez.
Az amerikai kávékonyha sláger-receptje. A vanilia ízű kávékat Miamiban fahéjjal és szerecsendióval készítik, hogy az ital ne legyen émelygősen édes. Eredetileg a Miami Beachen áttelelő argentin és brazil elit kedvence volt ez a recept, de most már az amerikaiak is szeretik. Annyit változtattak csak rajta, hogy ők a vaníliát nem utólag öntik a kávba, hanem hogy sokkal tisztább legyen az íze, már pörköléskor felviszik a kávészemekre.
A MonoArabica Guatemala hangsúlyosan édes kávé, először csokoládés jegyekkel melyet kacéran követ a karamell, citrusok és méz.
Íz gazdag és harmonikusan testes kávéspecialitás.
Aromája kiegyensúlyozott és hosszan tartó melyben a pirított magvas, mogyorós jegyek szépen felismerhetők.
A kíméletes olasz pörkölésnek és az ideális arabica – robuszta összetételnek köszönhetően kivételesen gazdag íz világgal rendelkezik.
Kitűnő választás automata kávéfőző gépekhez is.
Get access to your Orders, Wishlist and Recommendations.
Bevásárló kosár üres!