Kiváló minőségű szemes kávé, kávékedvelőknek.
Erős, aromás íz. Finom és krémes kávé.
Nettó tömeg: 500 g
Karton kiszerelés: 12 db/karton
Alcsoport | kávé |
Típus | szemes |
Ízesített kávé | Nem |
Kiváló minőségű szemes kávé, kávékedvelőknek.
Erős, aromás íz. Finom és krémes kávé.
Nettó tömeg: 500 g
Karton kiszerelés: 12 db/karton
Kiváló minőségű szemes kávé, kávékedvelőknek.
Erős, aromás íz. Finom és krémes kávé.
Nettó tömeg: 500 g
Karton kiszerelés: 12 db/karton
Alcsoport | kávé |
Típus | szemes |
Ízesített kávé | Nem |
Ez a trópusi koffeinmentes kávé nem kémiai úton, hanem szinte
„természetesen” koffeinmentes. Kis ültetvényeken alacsony
koffeintartalmú cserjéken termesztik, szüreteléskor azonnal vízbe
áztatják és „kimossák”, utána magozzák és végül két hétig szárítják.
A CAFE FREI hosszan, 25 percig pörköli, így a maradék koffein
is távozik belőle. Automata kávéfőző gépekhez is ajánljuk.
Íz gazdag és harmonikusan testes kávéspecialitás.
Aromája kiegyensúlyozott és hosszan tartó melyben a pirított magvas, mogyorós jegyek szépen felismerhetők.
A kíméletes olasz pörkölésnek és az ideális arabica – robuszta összetételnek köszönhetően kivételesen gazdag íz világgal rendelkezik.
Kitűnő választás automata kávéfőző gépekhez is.
A brandy a hollandok találmánya, mert a bornak adó- elkerülési szempontból ők „gyújtottak először alá”. Lepárolták, hogy csökkentsék a mennyiségét, és így kevesebb legyen az adó. Égetett bor, hollandul brandewijn lett belőle, vagyis brandy. Később már nem csak szőlőborból készült brandy, hanem a távol-keleti gyarmatokon narancsból is. Hogy szebb legyen a színe, és persze jobb az íze, a hollandok karamellát adtak hozzá. Ők voltak Európa vezető kávékereskedői, így érthető, hogy végül a tejeskávéjukkal is összeházasították.
A legfinomabb gourmet minőségű, döntően Arabica kávészemekből készülő kávé, fűszeres és telített aromával.
Kiválóan alkalmas espresso, cappuccino és latte kávék készítésére.
Ajánlott géptípus: automata kávéfőzők.
Az amerikai kávékonyha sláger-receptje. A vanilia ízű kávékat Miamiban fahéjjal és szerecsendióval készítik, hogy az ital ne legyen émelygősen édes. Eredetileg a Miami Beachen áttelelő argentin és brazil elit kedvence volt ez a recept, de most már az amerikaiak is szeretik. Annyit változtattak csak rajta, hogy ők a vaníliát nem utólag öntik a kávba, hanem hogy sokkal tisztább legyen az íze, már pörköléskor felviszik a kávészemekre.
Intenzív kávé közepes pörkölésű kávészemekből a lendületes ízek kedvelőinek. Izgalmas ízvilágú kávé, mely középbarna pörkölésével és intenzív ízével minden alkalommal képes más arcát mutatni. Ez a karakteresen keserű és enyhén fűszeres jegyekben gazdag kávé meghozza a lendületet mindennapokba és feltölt új energiával. Ideális választás egy finom eszpresszó elkészítéséhez.
A Lavazza olasz kávéspecialitását az intenzív, testes olasz presszókávé kedvelőinek ajánljuk.
A Lavazza származási helyükön szelektált kiváló minőségű arabica és robuszta kávékból készíti ezt a kávékeveréket.
A legapróbb részletekre kiterjedő figyelem garantálja a csészékbe kerülő kávé állandó prémium minőségét.
A Lavazza ezt a kávékeveréket kifejezetten automata és vending készülékekhez fejlesztette ki: a kávé megőrzi kiváló érzékszervi tulajdonságait egészen az elkészítés pillanatáig, még akkor is, ha hosszabb ideig marad a szemes kávé tartályban.
Az eredmény egy intenzív aromájú kávékeverék, gazdag krémmel és kellemes pirított aromajegyekkel a legjobb afrikai, ázsiai és dél-amerikai termőterületekről.
A Cafe Frei pörkölőmestere egy Hollandiában tanult eljárást fejlesztett tovább úgy, hogy a nyelvünkön a modern kávékultúra az egykori budavári csokoládé-manufaktúrák kifinomultságával találkozhasson. Frissen őrölve és lefőzve ezekből a kávészemekből folyékony, forró desszert készíthető. Otthon a csészénkben a magyarok régi kedvence gőzölög majd „kávéformában”! Konyakba áztatott meggy, mandulás fekete-csokoládéba zárva.
100% Arabica szemekből, enyhe pörköléssel készülő kávé, finom középbarna krémet és teljes íz hatást ad. Café créme és hosszú kávé készítésére a legalkalmasabb.
Ajánlott géptípus: automata kávéfőzők, főzése alacsony hőfokon javasolt.
Élénk, testes, igazi olasz, íz élmény. Testes és kiegyensúlyozott aroma, az igazi olasz eszpresszó intenzitásával.
Kivételes gondossággal válogatott arabica és robuszta kávékeverék.
Kitűnő választás automata kávéfőző gépekhez is.
A MonoArabica Brazíliát intenzív aroma, mégis lágy testesség, bársonyos csokoládé íz jellemzi.
A jól ismert Omnia Classic kávé selymes pörkölésű változtata, amely intenzíven aromás, selymes ízélmény biztosít.
Szevedély, elhivatottság, válogatott kávészemek és harmonikus íz jellemzik.
Az Omnia Silk őrölt-pörkölt kávét 250g-os vákum csomagolásban kínáljuk.
Get access to your Orders, Wishlist and Recommendations.
Bevásárló kosár üres!